Jaapanlanna Maiko: Mõistsin Eestis, et ei pea olema nii korralik ja ­organiseeritud, võib lihtsalt minna lasta (1)

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Maiko teab, et õnnelik olemiseks ei pea omama suuri asju ja püüab nautida iga hetke.
Maiko teab, et õnnelik olemiseks ei pea omama suuri asju ja püüab nautida iga hetke. Foto: Mailiis Ollino

Jaapanlanna Maiko Tammik on Pärnus elanud neli aastat. Siia tõi teda armastus, õbluke naine on abielus pärnaka Taavi Tammikuga ja nende peres sirgub kaheaastane tütretirts Lumi.

Jaanuaris astub 29aastane Maiko koos Neon Lettersiga üles Eesti Laulu poolfinaalis armastusest rääkiva lauluga “Tokimeki”.

Maiko, kui kaua te olete Eestis elanud ja kuidas siia sattusite?

Esimest korda käisin Eestis 2015. aasta jõulude ajal. Teisel korral juba kolisin koos Taaviga Eestisse ja abiellusime, see oli neli aastat tagasi.

Mis teid Taavi juures võlus?

Esimest korda kohtasin teda oma kodus, kui Taavi käis meeskooriga Jaapanis maavärinas ja tsunamis kannatanute heaks heategevuskontserte andmas ja peatus meie juures kodumajutuses. Ma ei tundnud, et olen armunud, aga ma tundsin end eriliselt mugavalt. Ma olen natuurilt ekstravert, alati avatud ja sõbralik, aga sisemiselt vahel häbelik. Taavi oli esimene inimene, kellega ma juba paari päevaga tundsin end väga mugavalt. See polnud välimus ega isik, vaid side, mida ei saa seletada. Kui ta lahkus, tundsin esimest korda, et mu elu on läbi, midagi on mu südamest puudu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles