Spordikooli ujujad tõid esivõistlustelt 11 medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kui kuu tagasi teenis Laura Tammik täiskasvanute meistrivõistlustel kaks medalit, siis nüüd juunioride omal koguni seitse.
Kui kuu tagasi teenis Laura Tammik täiskasvanute meistrivõistlustel kaks medalit, siis nüüd juunioride omal koguni seitse. Foto: Eesti Ujumisliit/Aleksei Vorontsov

Tallinnas Sõle ujulas peetud Eesti juunioride ja noorte lühiraja meistrivõistlustel tõusid Pärnu spordikooli õpilased 11 korral pjedestaalile.

Suurima medalisaagi korjas juunioride (2005. ja 2006. aastal sündinud) konkurentsis võistelnud Laura Tammik, kes naasis pealinnast seitsme autasuga. 17aastane Marika Tikkerbäri õpilane oli hõbedal nii 100 kui 400 meetri vabaltujumises ja 100 meetri kompleksujumises. Kolmandad kohad tulid 50 ja 200 meetris vabalt- ning 200 ja 400 meetris kompleksujumises.

Pärnakate ainsa kuldmedali teenis Katrin Tammiku õpilane Dmitri Sillaste, kes tegi kõigile silmad ette 200 meetri seliliujumises. Noorte klassis mõõtu võtnud 2007. sünniaastaga Sillaste teenis ka kaks hõbedat: need tulid 50 ja 100 meetri seliliujumises.

Kolmanda pärnakana sai medali kaela Tikkerbäri juhendatav Denis Moskalenko, kes kroolis juunioride hulgas hõbedavääriliselt 1500 meetri vabaltujumises.

Suvepealinlased olid esivõistlustel väljas 15 sportlasega. Esikümnesse mahtusid veel Silver Saulep, Aleksandra Roos, Liisbet Sepp, Carl Robert Soovik, Raido Vainikk ja Rasmus Toodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles