Vabakäigul koeramürakas hoiab kohalikke hirmul, ametkonnad laiutavad käsi (5)

Annika Auväärt
Copy
Aia tänava elanike sõnutsi lippab laikalaadne suur koer omapead ringi alatihti. Inimesele ta kallale pole tulnud, rünnanud on endast väiksemaid koeri. 
Aia tänava elanike sõnutsi lippab laikalaadne suur koer omapead ringi alatihti. Inimesele ta kallale pole tulnud, rünnanud on endast väiksemaid koeri. Foto: Urmas Luik

Kilingi-Nõmmes Aia tänaval hoiab elanikke hirmu all vabakäigul laikalaadne koeramürakas, kellele rihma otsas jalutavaid väiksemaid liigikaaslasi rappida meeldib. Veristele kokkupuudetele ei paista aga muud lahendust, kui et teistega arvestavad ja heakorraeeskirju järgivad, oma lemmikuid rihma otsas jalutavad vallakodanikud peavad jalutuskäigud sättima ajale, mil vabakäigu kutsat luusimas pole.

Viimati sai tolle hulkuva koera hambaid tunda väike taksilaadne Tipsu. Aasta esimesel päeval läks Airi oma lemmikuga tavapärasele jalutuskäigule. Tuppa suundudes silmas ta eemal suurt koera hooga nende poole tormamas. “Sain kohe aru, kelle koer see on, ja teadsin, et ta ründab meid,” meenutas ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles