Elu Egiptuses ajas nutma, kuid võitis siiski südame (1)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Egiptus võitis Kadi Georgi südame.
Egiptus võitis Kadi Georgi südame. Foto: Erakogu

Mis tundeid see tekitaks, kui järjepidevalt avastaksite end olukorrast, kus olete kokku leppinud kohtumise, ootate inimest tundide viisi ja ta lõpuks kohale ei tulegi? Kas peaksite kuu aega vastu, süües ja juues ainult öösel?

Pärnakas Kadi Georg elas aasta aega Egiptuses Aleksandrias, kus töötas õpetajana. Uskumatud seigad, uued tutvused ja unustamatud hetked talletas ta raamatusse “Absurdist armumiseni”, näitamaks, et Egiptus peidab endas palju muudki peale igavate kuurortlinnade.

Enne õpetajaametit töötas Georg põllumajandusministeeriumis (nüüdses maaeluministeeriumis) tõlgina, paraku tundis ta end seal rahulolematuna ja otsis pääseteed. Ühel päeval jäi talle silma vahetuspraktika reklaam ja ta otsustas härjal sarvist haarata. Kui teisi kandideerijaid paelusid riigid nagu Brasiilia ja Austraalia, otsustas pärnakas massist erineda ning sõita Egiptusse, et õppida araabia keelt ja saada osa sealsest kaootilisest elust.

Niisiis läkski 25aastane Georg 2009. aasta suvel Egiptuse suuruselt teise linna Aleksandriasse, kus asus inglise keele õpetajana tööle keeltekeskuses Kamal Language Centre.

Sekeldused esimesest päevast

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles