GALERII ⟩ Pärnu teise liiga kossusats madistas Paikusel USA tiimiga

Copy

Eesti korvpallisõpradele on Brandis Raley-Rossi nimi kindlasti tuttav. Maarjamaa kõrgliigas Rakvere Tarvast, Tallinna Kalevit ja BC Kalev/Cramot esindanud 35aastane ameeriklane ise enam tipptasemel kossu ei mängi, vaid aitab teisi unistustele lähemale.

Karjääri jooksul ka USAs, Kreekas, Leedus, Bulgaarias, Horvaatias, Montenegros ja Hiinas pallinud Ross lõi juba kümmekond aastat tagasi kodumaal ettevõtte Immaculate Training, mis tegeles noorte mängijate arendamisega. Ehkki eri treeninguid ja laagreid korraldatakse tänini, on sellest välja kasvanud pallureid vahendav tiim Immaculate Sports Global: igal aastal pannakse lepinguta korvpalluritest sats kokku ja minnakse USAst kaugemale tuuritama.

Eestis on mehi näitamas-pakkumas käidud juba aastaid – äkki jääb mõni Ühendriikide mängumees Maarjamaa satsidele silma ja sõlmib siin kontrahti?

Pärleid polnud

Kui seekordsel turneel on Rossi juhendamisel Eestis oskusi võrreldud juba Virumaa tiimidega Haljala NGU ja Kadrina Karudega, tuldi eelmisel nädalal Paikusele, et madistada siinse SK Tünamoga, kes pallib Eesti teises liigas ehk tugevuselt kolmandal astmel.

Eriline kossumatš meelitas Paikuse tribüünidele nii mõnegi legendi, näiteks Andres Sõbra ja Martin Müürsepa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles