Indrek Luberg ⟩ Helded peretoetused kui Trooja hobune

Indrek Luberg
, erakond Parempoolsed
Copy
Parempoolsete arvates tuleb toetada neid, kes toetust vajavad, kõigile teistele peab riik looma keskkonna, kus normaalselt töötades on võimalik hästi ära elada.
Parempoolsete arvates tuleb toetada neid, kes toetust vajavad, kõigile teistele peab riik looma keskkonna, kus normaalselt töötades on võimalik hästi ära elada. Foto: Arvo Meeks

Eestis tõotab tekkida olukord, kus plaanitud helded lastetoetused võivad Trooja hobusena osutada probleemseks migratsioonipumbaks ja karistuseks töökatele inimestele. 

Helded peretoetused näevad välja nunnud, kuid pruugivad osutuda Trooja hobuseks, mis võivad muuta Eesti rahvastiku koosseisu, kasvatada riigivõlga ja millega lõppkokkuvõttes kaasneb ainult häda ja viletsus. Kuigi sotsid tahtsid peretoetuste eelnõu remonti, oli tegemist veel suurema rumalusega, sest nende ettepanek söönuks maksurahast veel kopsakama summa. 

Immigratsioon ei ole halb, kui see on targalt juhitud ja aitab riiki jõukamaks muuta. Seda sel juhul, kui tarkus seisneb motiveeritud ja töökate inimeste riiki lubamises, olgu ta siis koristaja või koodikirjutaja. Midagi halba pole selleski, kui nad võtavad kaasa oma lapsed, kellele soovivad pakkuda paremat elu, lasevad neil omandada eestikeelse hariduse ja Eesti ühiskonda sulanduda. Selline sisserändepoliitika iseloomustab paljusid jõukaid ühiskondi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles