Uue mängumehega Sadam jäi Riia rongi alla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Gert Kullamäe juhendatav Pärnu meeskond jääb praeguse seisuga sõelmängudest nelja võidu kaugusele.
Gert Kullamäe juhendatav Pärnu meeskond jääb praeguse seisuga sõelmängudest nelja võidu kaugusele. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Sadama korvpallimeeskond reisis laupäeva õhtuks Riiga, kus VEFi 800 poolehoidja ees kaotati juba avapoolaeg 14:43.

20 minutiga uhati mööda kõik 11 kolmest, väljakult tabati kõigest 22 protsenti viskeid ja tehti kümme pallikaotust – nii ei saagi tabeli tippu kuuluvale Läti satsile vastupanu osutada.

Teisel poolajal ei läinud pilt rõõmsamaks: kolmas veerand kaotati 15:24 ja neljas 9:18. Viimaks vaatas tabloolt vastu inetu, 44punktine kaotus (41:85). See tähistas hooaja suurimat allajäämist.

Gert Kullamäe ja Martin Müürsepa juhendatava meeskonna resultatiivseim oli 11 punkti toonud Robert Valge. Pärnakad tabasid väljakult viskeid vaid 26 protsenti: kahestel oli see 37 (13/35) ja kolmestel 12 (3/25).

Sadama eest jooksis sel hooajal esimest korda platsile Islandilt naasnud Saimon Sutt, kes esindas Pärnu satsi ka aastatel 2016–2019. 28aastane tagamängija sai kirja 14 minutit, null punkti (visked 0/4), ühe lauapalli, ühe söödu ja ühe vaheltlõike.

Saimon Sutt (palliga) on tiiruga Pärnus tagasi. 
Saimon Sutt (palliga) on tiiruga Pärnus tagasi. Foto: Mailiis Ollino

Riia VEFil on nüüd Eesti-Läti ühisliigas 17 võitu ja kolm kaotust, mis annab teise asetuse. Pärnu on 16 tiimi konkurentsis esimesena play-off‘i joone all, kui tabelist vaatab vastu seitse võitu ja üheksa kaotust. Praeguse seisuga jäädakse sõelmängudest nelja võidu kaugusele.

Sadam saab häbi maha pesta kolmapäeval kodusaalis, kui pealtvaatajatele tasuta mängus sõidab külla Keila sats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles