Parempoolsete Pärnumaa nimekirja esinumber on tuntud muusik

Pärnu Postimees
Copy
Pärnumaal on Parempoolsete esinumber riigikogu valimistel muusik Kaarel Kose.
Pärnumaal on Parempoolsete esinumber riigikogu valimistel muusik Kaarel Kose. Foto: Rasmus Pitkänen

Erakond Parempoolsed esitas eile riigi valimiskomisjonile 125 kandidaadist koosneva täisnimekirja märtsikuisteks riigikogu valimisteks. Pärnumaal on partei esinumber Kaarel Kose, keda tuntakse eelkõige muusikuna.

Siinse nimekirja teisel kohal on Saue vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Marelle Erlenheim ja kolmandal Pärnu linnaorkestri produtsent ja kultuurielu edendaja Andres Tölp.

Pärnumaal kandideerivad veel Kristiina Laius, Peeter Hermik, Katrin Ekštein, Aleksander Saak, Greta Pukk ja Paavo Ulmanis.

Parempoolsete üleriigilise nimistu eesotsas on erakonna esimees Lavly Perling, GoWorkaBiti asutaja ja tegevjuht, Parempoolsete aseesimees Kristjan Vanaselja ja kolmas aseesimees Siim Valmar Kiisler.

Parempoolsete esimees Lavly Perling märkis, et erakonna valimisnimekirjast leiab palju uusi inimesi, kes seni pole poliitikas osalenud, aga nüüd on nad otsustanud tulla, sest aeg on selline, mis ei lase kõrvaltvaatajaks jääda.

“Nende kogemused era- või riigisektoris tulevad meie riigi juhtimisel kasuks, nad esindavad poliitikas hädavajalikku mõistuse häält ja neil on selge visioon homsest Eestist. Kõiki neid inimesi koondab jagatud maailmavaade, töökus ja tahe seista oma riigi eest,” lausus Perling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles