Pärnu motopoiss tõi Sõmerpalust taas esimese auhinna

Joel Kukk
Copy
Pärnu motoklubi tulevikulootus Theo Kolts on noorte motosportlaste karikasarjas nautinud kaks etappi järjest võidurõõmu.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Theo Kolts on noorte motosportlaste karikasarjas nautinud kaks etappi järjest võidurõõmu. Foto: Erakogu

Pärnu motoklubi kasvandik, Vanalinna põhikoolis õppiv Theo Kolts võitis Sõmerpalus noorte krossisõitjate karikasarja Adrenalin Arena teisel etapil esikoha.

Juunioride 65ccm  masinaklassis oli sõitjaid nii palju, et tuli teha kaks gruppi. Kvalifikatsiooni põhjal oli selge, et esikoha peale hakkavad samamoodi kui avaetapil võistlema Kolts ja kohalik noormees Enri Lustus.

Meie poiss tegi mõlemas sõidus suurepärase stardi ja juhtis võistlust algusest lõpuni. Takistuseks ei saanud Koltsile ka avasõidus kokkupõrge ringiga mahajääjaga, mistõttu ta korraks kukkus. Kindel etapivõit 50 punktiga kuulus päeva kokkuvõttes Koltsile, niisama kindlalt oli mõlemas sõidus teine Lustus. Head kiirust näitas hallirajal ka Robin Robert Mooses (Husqvarna), kes lõpetas mõlemad sõidud kolmandana.

Klassis MX Open teenis Koltsi klubikaaslane Tristan Loob kolmanda auhinna, pärnakat edestasid Mark Peterson Valgast ja Lars-Eerik Aigro Motoextreme’i tiimist.

125 ccm masinaklassis oli kindlalt parim koduhallis kihutanud Sebastian Leok ja 85 ccm klassis nautis võitu Lucas Leok. 50 ccm tsikleid taltsutanud poiste seas saavutas esikoha Ruben Tees (Redmoto Racing) ja 50 Mini masinaklassis Richard Mihailovs (Husqvarna). Pitbike MXi klassis oli kiireim Marko Lepik (Bucci Moto) ja Pitbike 88 Semi klassis teenis esimese auhinna Taavi Põder Linnamäe krossiklubist.

Adrenalin Arena sarja kolmas etapp sõidetakse 12. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles