Vaprusel jäi kolmandas matšis punktiarve avamata, tiimiga liitus varasem Tammeka mees

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vaprus sõlmis lepingu Sander Kapperiga, kes taastub põlveoperatsioonist.
Vaprus sõlmis lepingu Sander Kapperiga, kes taastub põlveoperatsioonist. Foto: Pärnu Vaprus

Kõrgliiga hooajaks valmistuv Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai kolmandas Taliturniiri matšis kolmanda kaotuse, kui 1:2 jäädi alla varem tippkonkurentsis pallinud, ent tänavu esiliigasse taandunud Tallinna Legionile. 

Esimesed 45 minutit lõppesid Legioni 1:0 eduseisus. Teisel poolajal oli pärnakatel suurepärane võimalus viigistada, kui Matthias Limberg teenis Vaprusele penalti, ent Enrico Veensalu ei suutnud 11 meetri karistuslööki realiseerida. Siiski löödi pisut hiljem viik majja, kui kuuelt meetrilt äsas mänguvahendi võrku Kristjan Kask. Jalgpalliliidu sisehallis peetud sõprusmängus jäi võit siiski Legionile, kes lõi lõpus ühe värava veel.

Igor Prinsi juhendatav Pärnu sats lõi sel nädalal käed kahe mängijaga, kes Legioni vastu veel kaasa ei teinud. 

Meeskonnaga liitus 28aastane poolkaitsja Sander Kapper, kes esindas eelmisel hooajal Tartu Tammekat ja sai kirja 31 matši, kaks väravat ja kolm söötu. Kogenud mängumees, kel on kõrgliigas kirjas 215 kohtumist, oli Tartus jätkamas, ent detsembri lõpus, päev enne põlveoperatsiooni, võttis Tammeka pakkumise tagasi ja välejalgne trikitaja sõlmis lepingu Vaprusega.

Seejuures on Kapper tippkonkurentsis kuulunud nii liiga parimate triblajate kui enim vigu teenivate pallurite hulka. “Soovin tänada Vapruse juhtkonda võimaluse eest jätkata oma jalgpallurikarjääri kõrgliigas. Ootan koostööd treeneriga väga, et tema kogemustest õppida. Tunnen, et olen võimeline aitama klubil saavutada seatud eesmärke,” rääkis 2015. aastal Viljandi Tulevikus profikarjääri alustanud Kapper uue võistkonna vahendusel.

Ta lisas: “Isiklikus plaanis soovin kiiresti terveks saada ja tuua esindusmeeskonda professionaalset suhtumist ja vajalikku kõrgliiga kogemust. Kindlasti soovin edasi anda ka teadmisi ja oskusi Vapruse noormängijatele.”

Teise poolkaitsjana liitus Vaprate Karudega 24aastane Reimo Madissoo, kes mängis eelmisel hooajal Prinsi käe all Pärnu jalgpalliklubis esiliigat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles