Pärnu poiss tõi legendaarsest sarjast “TV 10 olümpiastarti” üleriigilise kulla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Enriko Kimberit (keskel) juhendab Rauno Kirschbaum.
Enriko Kimberit (keskel) juhendab Rauno Kirschbaum. Foto: Marko Mumm/EKJL

Täna sportis Lasnamäe kergejõustikuhallis üle 300 noore 73 koolist, et võtta mõõtu “TV 10 olümpiastarti” teisel üleriigilisel etapil. Seekord võisteldi 60 meetri tõkkejooksus, kaugus- ja teivashüppes.

Pärnumaalasi esindavad sel hooajal Vanalinna ja Kuninga tänava põhikooli ning Paikuse kooli õppurid. Peale selle need noored, kes tulevad maakondlikul etapil alavõitjaks või normitäitjaks.

Siinsete õpilaste säravaim tulemus sündis vanemate poiste (sündinud 2009.–2010. aastal) kaugushüppes, kus üritas pakku tabada 56 noormeest. Kõige kaugemale lendas Kuninga tänava kooli esindaja Enriko Kimber, kes sai kirja 6.09. Võit oli mäekõrgune, sest Kuressaare Nooruse kooli eest hõbeda kaela saanud Andro Jürissoni tulemus oli 5.51. Võidumehe koolivend Karl-Martin Treilmann oli 5.41ga neljas.

Pärnu spordikoolis ja Kalevi kergejõustikuklubis Rauno Kirschbaumi käe all harjutav Kimber oli kõrges mängus sees ka tõkkejooksus, kus jäi 9,20ga esimesena medalita. Starti tuli 51 poissi. 

Nooremate tüdrukute kaugushüppes oli Priscilla Barbo (Vanalinna) 80 võistleja hulgas üheksas (4.38). Margret Veske saavutas vanemate tüdrukute tõkkejooksus 53 osaleja seas kuuenda tulemuse (10,02). Nooremate tüdrukute arvestuses murdis 75 võistleja hulgast finaali Paikuse kooli õppur Emma Jürisoo, kes oli kuues (9,98).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles