Sadama korvpallimeeskond kaotas 35 punktiga (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Sadamal on üheksa võitu ja kümme kaotust.
Pärnu Sadamal on üheksa võitu ja kümme kaotust. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond sai sel hooajal teist korda oskusi võrrelda seitsmemiljonise eelarvega Ukraina tippsatsi BC Prometeyga. Kui oktoobri lõpus jäädi Eesti-Läti ühisliiga liidrile ja suurfavoriidile kodusaalis alla kuue silmaga, siis täna Riias 35ga.

EuroCupiski kõrges mängus sees olev Ukraina sats läks 163 pealtvaataja ees kohe pärast lahtihüpet oma teed ja haaras 20:4 edu. Veerandi lõpuks säras tablool 28:13 ja poolajaks 51:32. Pärast pikemat pausi keris umbes 15 korda suurema eelarvega Prometey vahet veel suuremaks ja lõpusireeni kõlades oli seis 94:59.

Pärnu eest kogus neli meest kahekohalise punktisumma: Tadas Pažera viskas 13, Robert Valge ja Ivo Van Tamm 11 ning Mihkel Kirves kümme punkti. Ukraina tiimi eest kogusid 15 silma nii David John Kennedy kui Gian Clavell.

Sadamal on nüüd üheksa võitu ja kümme kaotust, mis annab 16 meeskonna konkurentsis üheksanda koha. Prometey on 20 võidu ja ühe allajäämisega esikohal. Pärnakad tulevad uuesti platsile kolmapäeval, kui kodusaalis võõrustatakse liiga punast laternat, BC Tarvast. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles