Pärnu Vaprus tugevdab tagaliini kogenud kaitsjaga

Pärnu Postimees
Copy
Martin Käos hakkab tugevdama Pärnu Vapruse kaitseliini.
Martin Käos hakkab tugevdama Pärnu Vapruse kaitseliini. Foto: Pärnu Vaprus

Kuu pärast algavaks meistriliiga hooajaks valmistuv Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond teatas, et lõi käed Martin Käosega, kes mängis kolmel eelmisel hooajal Narva Transis.

“Mul on hea meel liituda Pärnu Vaprusega. Pärnu on alati mänginud väga hingestatult ja usun, et sulandun siia seltskonda ilusasti. Fännide toetus on klubil olnud minu silmis alati tohutu, seega ma ei jõua ära oodata meie esimest kodumängu,” avaldas 24aastane kaitsja oma mõtteid klubivahetuse kohta Vapruse sotsiaalmeedia vahendusel.

“Isiklikus plaanis tahan tuua meeskonna kaitseliini stabiilsust ja turvalisust ning aidata meeskonnal täita hooaja eesmärgid,” ütles Käos.

Martin Käos on Tallinna FCI Levadia kasvandik. 2020–2022 Narva Transi ridadesse kuulunud vutimees sai mullu kirja 2105 mänguminutit ja 29 kohtumist, milles ta andis kaaslastele neli väravasöötu. Kokku on kaitsjal meistriliigas kirjas aga 69 kohtumist.

Eelmisel nädalal lõi Vaprus algavaks hooajaks käed 28aastase poolkaitsja Sander Kapperiga, kes esindas eelmisel hooajal Tartu Tammekat. Samuti liitus meeskonnaga varem Pärnu jalgpalliklubi esindanud 24aastane poolkaitsja Reimo Madissoo.

Pärnu Vaprus alustab meistriliiga hooaega 5. märtsil, kui meeskond sõidab külla Tallinna FCI Levadiale. Esimene kodumatš tuleb 11. märtsil Rehepapi kunstmuruväljakul Nõmme Kalju vastu.

Enne punktide peale mängimist kohtub Vaprus reedel Viljandis Tartu Tammekaga ja jalgpalliliidu taliturniiri treeningkohtumises 11. veebruaril Nõmme Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles