Sadam võitis kindlalt Tarvast, 215sentimeetrine keskmängija veel platsile ei pääsenud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Dut Biar Andrea Mabor jälgis matši pingilt.
Dut Biar Andrea Mabor jälgis matši pingilt. Foto: Pärnu Sadam

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnal ei tekkinud kodusaalis BC Tarva alistamisega suuri raskusi.

Ilmselt tuli nii mõnigi Pärnu poolehoidja uut koljatit vaatama. Paraku ei saanud klubi ajaloo pikim mees ehk 215sentimeetrine Lõuna-Sudaani keskmängija Dut Biar Andrea Mabor veel platsile joosta, sest tema paberimajandus pole korras. Küll istus tiimiga äsja liitunud 21aastame tsenter Sadama rüüs vahetusmeeste pingil.

Robert Valge sopsas juba neljandal sekundil 428 pealtvaataja rõõmuks kolmese ja Pärnu võitis tabeli viimase vastu avaveerandi 26:19. Teisel neljandikul näriti rakverelaste püsti pandud maa-ala kaitseformatsioon kiiresti läbi ja pikemaks pausiks purjetas Sadam juba oma teed – 54:34. Teisel poolajal enam võitjas kahtlust ei tekkinud ja lõpusireeni kõlades säras tablool 103:80.

Pärnu eest oli üleplatsimees Mihkel Kirves, kes kogus 20 punkti ja kümme lauapalli. Valge lisas 18 silma. Tarva resultatiivseim oli 17 punktiga Volodymyr Shevchenko.

Sadamal on nüüd kümme võitu ja kümme kaotust, mis annab Eesti-Läti ühisliigas 16 tiimi konkurentsis üheksanda positsiooni. Tarvas on ühe võidu ja 20 allajäämisega viimane. Pärnakad mängivad laupäeval kodusaalis Valmieraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles