Vaprus hankis Narvast teisegi kaitsja

Pärnu Postimees
Copy
Enne Pärnu Vaprusega liitumist on Kevin Aloe käinud meistriliigas väljakul kolme klubi eest.
Enne Pärnu Vaprusega liitumist on Kevin Aloe käinud meistriliigas väljakul kolme klubi eest. Foto: Pärnu Vaprus

Kui eile teatas Pärnu Vapruse vutiklubi, et lõi käed kolmel eelneval hooajal Narva Transi värve kandnud Martin Käosega, siis täna tegi klubi tetavaks, et sõlmis lepingu teisegi mullu piirilinna tiimis pallinud kaitsja Kevin Aloega.

“Hea meel, et saime Pärnuga kokkuleppele ja saan uuel aastal selga tõmmata kollase mängusärgi. Ootan huviga koostööd treenerite tiimiga ja uute meeskonnakaaslastega ning proovin anda enda kogemusi ja teadmisi klubile edasi,” vahendas Vaprus vastse täienduse mõtteid oma somelehel. “Teen kõik selleks, et Pärnu fännidel, kelle olulisus klubile on suur, oleks sel aastal rõõmustamiseks rohkem põhjust ja loodetavasti suudame meeskonnaga tribüünide täituvust veel suurendada!”

Tallinna Flora kasvandik mängis möödunud hooajal Narva Transi eest ja kogus statistikasse 2981 minutit, 35 mängu, ühe värava ja kolm väravasöötu. Kokku on kaitsjal meistriliigas kirjas aga 208 kohtumist ja kolm väravat.

Enne mullust hooaega mängis Aloe kolm aastat Tartu Tammekas, aastatel 2013–2018 käis ta meistriliigas väljakul FC Flora rivistuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles