Kolumn Presidendi sümpaatne valik

Raido Keskküla
, arvamustoimetaja
Copy
Mõjub sümmpaatsena, et presidendi jagatavate riiklike teenetemärkide seast leiab neidki, kes on sihikindla tööga leidnud tunnustust vaid oma kogukonnas.
Mõjub sümmpaatsena, et presidendi jagatavate riiklike teenetemärkide seast leiab neidki, kes on sihikindla tööga leidnud tunnustust vaid oma kogukonnas. Foto: Dmitri Kotjuh

President Alar Karis jätkab aasta tähtsaimal tänuüritusel, riiklike teenetemärkide jagamisel sümpaatset joont. Iseseisvuspäeva eel pälvivad tunnustust ja tänu seekordki eelkõige ettevõtjad, oma ala asjatundjad, kogukonna eestvedajad, ühiskonna heaks panustajad.

Silma paistab seegi, et president on järjekindel vaimse tervise valdkonnas eestkõnelemisel. Juba ametisse astudes ja oma esimeses vabariigi aastapäeva kõnes tõi välja selle teema tähtsuse. Ta on märkinud, et see on üks valdkondi, kus on võimalik inimeste heaolu üsna väikeste pingutustega paremaks muuta. Ja et kui me ei oska ennast hoida, on oht meie inimeste potentsiaal lihtsalt raisku lasta ja seda me väikese riigina endale lubada ei saa

Meie kodumaakonna tunnustatute seast leiab näiteks kiusamisvaba kooli eestvedaja. Samuti tuleb tunnistada, et meie kõigi vaimse tervise heaks annavad suure panuse samuti kultuuri- ja spordiellu panustajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles