Endlas näeb teatrikuule pühendatud fotonäitust "Hetked"

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrikuule pühendatud näitus "Hetked"  Endla teatri sammassaalis.
Teatrikuule pühendatud näitus "Hetked" Endla teatri sammassaalis. Foto: Urmas Luik

Pärnu Endla sammassaalis saab vaadata teatrikuule pühendatud fotonäitust "Hetked", mis on valik teatri töötajate endi talletatud hetkedest ja mälestustest.

Elu koosneb hetkedest ja hetked on kordumatud. Aga nii uskumatu, kui see ka on, elame ajal, mil hetki on võimalik dokumenteerida ja endale sobival ajal taas läbi elada. Ja teistega jagada, sest jagatud rõõm on ju topeltrõõm. Nii on Endla galerist Piret Bergmann näituse idee sõnadesse seadnud, vahendasid ERR.ee teleuudiseid.

"Näitusele on kogutud ühe igapäevaselt koos tegutseva inimgrupi hetked. Et märts on teatrikuu, on tegemist teatriinimestega ning neile oluliste hetkedega." Bergmanni mõtted kandis näituse avamisel ette näitleja Kaili Viidas.

"Vaadates fotosid, tuleb tihti meelde, mis jääb kaadrist välja: hetked enne pildistamist, hetked pärast pildistamist. Isegi mustvalge foto võib silmale värviline näida ja kevadist looduspilti vaadates võib keset talve sulanud maa lõhna tunda. Näitusel ei ole oluline ei pildi kvaliteet, suurus ega kompositsioon, vaid tunne, üks hetk," rääkis Viidas.

Teatrikuu fotonäitust näeb Endlas kuu lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles