Pärnu spordikeskuse tööd juhib sportlasena EMil osalenud mees

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu spordikeskuse uus juht Maidu Laht usub, et kuigi võimalused on piiratud, võib realistlikult seatud eesmärkide ja sihikindla tegevusega palju saavutada. 
Pärnu spordikeskuse uus juht Maidu Laht usub, et kuigi võimalused on piiratud, võib realistlikult seatud eesmärkide ja sihikindla tegevusega palju saavutada. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu spordikeskuse juhatajana alustas esmaspäevast tööd Maidu Laht, kes seni töötas Sillamäe spordikompleksi Kalev juhina.

Kui palju praegu ise spordiga tegelete ja milliseid alasid harrastate?

Olen aktiivse elulaadiga ja vaatan positiivselt uusi võimalusi, mida elu pakub, nii ka spordis. Aastate jooksul olen harrastamise mõttes nii mõnelegi alale enda elus võimaluse andnud. 

Viis või kuus aastat tagasi avastasin enda jaoks sulgpalli ning olen sellega tegeldes mõne korra harrastajate võistlustelgi osalenud. Mängida meeldib nii võrkpalli kui korvpalli.

Üldiselt võib mind leida terviserajal jooksmas või võimlemisharjutusi tegemas, kuna kontaktseid spordialasid olen viimasel ajal vähem harrastanud.

Mida peate spordis oma suurimaks saavutuseks?

Minu tippsaavutused sportlasena jäävad aega, kui tegelesin aktiivselt kergejõustiku, täpsemalt jooksmisega. Üheks olulisemaks saavutuseks pean 2002. aasta Euroopa meistrivõistluste 4x100 meetri teatejooksu üheksandat kohta Eesti meeskonna kooseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles