Kolm Pärnu Postimehe kujundust nomineeriti parimate sekka

Pärnu Postimees
Copy
27. jaanuaril ilmus Pärnu Postimehes uudis “Tallinna ringkonnakohus tegi teatavaks Lihula tulistaja Mikk Tarraste karistuse: eluaegne”.
27. jaanuaril ilmus Pärnu Postimehes uudis “Tallinna ringkonnakohus tegi teatavaks Lihula tulistaja Mikk Tarraste karistuse: eluaegne”. Foto: Pärnu Postimees

Meedialiidu kujunduskonkursi žürii valis eilsel koosolekul välja 2022. aasta parimad kujundused. Pärnu Postimehe disainijuht Janek Talpas-Taltsepp pääses nominentide sekka kolme tööga.

Maakonnalehtede uudislugude kategoorias on Talpas-Taltsepp nominent 27. jaanuaril ilmunud artikli “Tallinna ringkonnakohus tegi teatavaks Lihula tulistaja Mikk Tarraste karistuse: eluaegne” kujundusega.

Veel on nominendid Valdek Alber, kes kujundas Hiiu Lehes uudise “Hirmuste külas on nüüd üks maja pime”, ja kahe uudise kujundusega Virumaa Teataja disainer Toomas Erapart: “Hambaravihüvitist kasutab aastas iga viies läänevirumaalane” ja “Minu inimesed – meie, virulased”.

5. veebruaril ilmus Pärnu Postimehes lugu “Laste seksuaalse väärkohtlemise eesriie on läbipaistev, see toimub igaühe silme all”.
5. veebruaril ilmus Pärnu Postimehes lugu “Laste seksuaalse väärkohtlemise eesriie on läbipaistev, see toimub igaühe silme all”. Foto: Pärnu Postimees

Maakonnalehtede avatud rühmas on Talpas-Taltsepp nomineeritud kahe tööga. Need on tehtud loole “Laste seksuaalse väärkohtlemise eesriie on läbipaistev, see toimub igaühe silme all” (5. veebruar) ja “Terapeut teab: riskinoortel on lootust ja nende muredele leidub rohtu” (3. september).

3. septembril ilmus Pärnu Postimehes lugu “Terapeut teab: riskinoortel on lootust ja nende muredele leidub rohtu”.
3. septembril ilmus Pärnu Postimehes lugu “Terapeut teab: riskinoortel on lootust ja nende muredele leidub rohtu”. Foto: Pärnu Postimees

Kujunduskonkurssi vedas ja žürii tööd korraldas Õhtulehe peakujundaja Risto Mandre. Žüriisse kuulusid Postimehe prindi tootmisjuht Kaido Kelp, vabakutseline kujundaja Margit Toovere, Eesti Ekspressi vanemkujundaja Tarmo Rajamets, Virumaa Teataja disainer Toomas Erapart ja meediaõppejõud Väino Koorberg.

Võitjad avalikustatakse 17. veebruaril toimuval pressipeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles