Järelvaadatav ⟩ Riigikogu kandidaatide debatt hariduse, noorte ja kodanikuühiskonna teemadel

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linna noortekogu valimisdebatil arutlevad riigikogusse pürgivate suuremate erakondade esindajad hariduse, noorte ja kodanikuühiskonna üle.
Pärnu linna noortekogu valimisdebatil arutlevad riigikogusse pürgivate suuremate erakondade esindajad hariduse, noorte ja kodanikuühiskonna üle. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linna noortekogu eestvõttel toimub täna pärastlõunal Pärnu keskraamatukogu suures saalis riigikogu kandidaatide debatt hariduse, noorte ja kodanikuühiskonna üle.

Kell 15 algaval debatil osalevad Pärnumaalt parlamenti pürgijatest Renata Lukk (Eesti 200), Ken Vaher (EKRE), Lauri Luur (Isamaa), Erli Aasamets (Keskerakond), Andres Tölp (Parempoolsed), Laura Kiviselg (Reformierakond) ja Silver Tambur (sotsiaaldemokraadid) ning rohelisi esindab Kaia Solnik, kes kandideerib Võru-, Valga- ja Põlvamaal.

Väitlust juhib Oskar Samuel Rebane.

Pärnu Postimees teeb debatilt otseülekande.

Valimisdebatt toimub projekti “Euroopa noortedialoog 2022–2024” raames, mida viib ellu Eesti noorteühenduste liit ja rahastavad Euroopa Liit ning haridus- ja teadusministeerium.

Riigikogu valimistel saab osaleda 27. veebruarist, kui algab eel- ja e-hääletus. Valimispäev on 5. märtsil. Välisesindustes kestab hääletamine 18.–23. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles