Niidupargis valmib uus õpilaskodu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp allkirjastavad õpilaskodu ehituslepingut.
AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp allkirjastavad õpilaskodu ehituslepingut. Foto: Erakogu

Esmaspäeval, 12. märtsil allkirjastasid Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) direktor Riina Müürsepp ja AS YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp õpilaskodu ehituslepingu, õpilaskodu valmib selle aasta septembris.

185kohalise õpilaskodu projekteerisid Arhitektuuribüroo FP OÜ ja AS Meistri Projekt. Projekti kogumaksumus on 1 933 078,24 eurot ning ehituse valmimist toetab Euroopa regionaalarengu fond.

Õpilaskoduks rekonstrueeritakse kutsehariduskeskuse kompleksis olev Niidupargi 16 hoone ehk endine Pärnu lastekodu, selgitas PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Kui fassaadi osas tehakse vaid parandustöid, siis hoones endas tulevad Rabbi ütlust mööda ulatuslikumad ümberehitustööd. Toad paiknevad kõigil kolmel korrusel, kuhu on kavandatud ka puhkeruumid ja köögid-söögitoad. Soklikorrusele on õpilastele mõeldud vaba aja veetmise ruumid ja saun, samuti abi- ja tehnilised ruumid. Personali ruumid on plaanitud esimesele korrusele.  
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles