Veteranide võrkpalliturniir meelitas suvepealinna 11 satsi

PP
Copy
Pärnu meeskond teenis esikoha.
Pärnu meeskond teenis esikoha. Foto: Erakogu

Pärnu kesklinna koolide võimlas korraldati Eesti Vabariigi aastapäeva puhul võrkpalliturniir üle 60aastastele naistele ja üle 65aastastele härradele.

Esindatud oli kuus nais- ja viis meeskonda, väliskülalistena Soome meeste tiim ning Valmiera nais- ja meeskond.

"Avasõnad ütles Pärnumaa spordiveteranide koondise (PSVK) esimees Jüri Lebedev, kõlas Eesti hümn ja heisati Eesti lipp. Kohtunikena tegutsesid Peeter Kais ja Helju Sutt, kes tutvustasid mängude tingimusi ning tõsised ja võitluslikud mängud võisid alata," teatas PSVK juhatuse liige Kaiu Kustasson.

Viie meeskonna turniiril jättis võidukarika koju Pärnu sats, kes mängis koosseisus Vallo Järv, Toomas Esperk, Ahti Kukk, Arvi Lensment, Jaanus Kodasma, Ervin Kruuse ja Roman Drobet. Järgnesid Valmiera, Soome, Paide ja Viljandi võistkond.

Tartu naiskond.
Tartu naiskond. Foto: Erakogu

Naiste turniiril võitles tasavägises heitluses esikoha välja Tartu naiskond, kes jättis hõbemedalid Pärnu võistkonnale. Kolmandaks mängis end Valmiera, neljandaks Põlva ning Viljandi ja Rakvere jagasid viiendat-kuuendat kohta. Kuldses Taaralinna satsis mängisid Külli Mitt, Eve Unt, Pilvi Pärnat, Milja Reis, Helle Henno, Riina Kuusk ja Varje Matisen.

Võistluste heaks kordaminekuks aitasid kaasa Lii Rõõmussaar ja Roman Drobet, kes hoolitsesid selle eest, et oleks võistkondi, kellega mängida.

"Tagasikutse saadi Valmieralt, kes ootab meid oma turniirile septembris," avaldas Kustasson. "Pärnakad ootavad aga kõiki suvel oma rannavõrkpalli turniirile, mille kutse võeti aplausi saatel vastu."

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles