Vastupidav mööbel sinu koju

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Oma kodu luues soovime parimat: nii parimat kvaliteeti, disaini ja loomulikult hinda. Küll aga tuleb teha mitmeid järeleandmisi, seda nii eelarvelistel kui ka muudel põhjustel. Tuleme sulle appi ja toome välja kodusisustuse, mille pealt ei tasu kokku hoida, sest just need mööbliesemed võiksid olla äärmiselt vastupidavad ja teenida sind mitmeid pikki aastaid.

Toolid olgu mugavad ja tugevad

Siinkohal mõtleme kõiksuguseid toole, nii söögitoole kui ka arvutitoole. Toolid kannavad meid, seega peavad need olema piisavalt tugevad istumiseks. Samuti mugavad, seda eriti töötoolide puhul, mis peaksid olema lisaks mugavusele ja ergonoomilised. Seetõttu on meie esimene soovitus hoida mitte kokku toolide pealt, aga see ei tähenda, et valida tuleb kõige kõrgemast hinnaklassist toolid. Üldsegi mitte. Toolid tuleb valida ikka kvaliteedi põhjal ja võtta arvesse ka disaini, sest need on olulised sisustuselemendid, mis peavad istuma kogu interjööriga.

Toolid võivad olla valmistatud nii täispuidust, plastikust, metallist ja erinevate materjalide segudest. Täispuidust toolid on alati kindla peale minek, sest neid on kerge hooldada ja tänu vastupidavale materjalile teenivad need sind kaua. Samuti on näha, et metallist valmistatud elementidega toolid leiavad aina enam teed eestlaste kodudesse. Metall on samuti hea ja tugev materjal, aga selle miinus pooleks on raskus. Plastikust on väga erinevat, nii tugevamat kui ka õrnemat, kuid kõik sellest valmistatud toolid on üldjuhul kerged, mis muudavad need mugavaks liigutamisel.

Otsusta materjali- ja värvivalik lähtuvalt interjöörist ja sinu personaalsetest eelistustest. Kaup24 ja Hansapostist leiad kõik vajalikud toolid enda koju. Osta kas Avanti, EcoFurniture, Dorel või teiste brändide toole.

Mugav ja tugev voodi stressivabaks eluks

Teiseks selliseks mööbliesemeks on voodi ja sel korral päris mitmel põhjusel. Esiteks on voodi koht, kus puhkame end välja ning uni on meie füüsilise kui ka vaimse tervise aluseks. Seega peab juba meie tervisest lähtuval põhjusel olema voodi niivõrd hea kui võimalik. Teiseks, peab voodi meid kandma ja pakkuma korralikku toetust magamise ajal. Oluline on nii voodi konstruktsioon, aga ka madrats. Kuidas leida selline voodi? Esiteks tuleb otsustada, kas soovid klassikalist voodit ehk soetada voodiraami ja sinna juurde madratsi või on sinu eelistuseks kontinentaalvoodi, mis on juba täislahendus ideaalseks uneks.

Mõlemad lahendused on head ja valik tehakse tavaliselt maitse kui ka eelarve põhjal. Soodsam valik on soetada voodiraam ja sellele sobiv madrats. Kõrgemast hinnaklassist on kontinentaalvoodi. Ükskõik, milline on sinu valik, veendu, et madrats on piisavalt hea jäikusastmega, et pakub sulle vajaminevat toetust kogu ööks. Õige madrats kui ka sobiv padi ei tohiks tekitada seljavalu või ebamugavust kehas. Kui tunned, et madrats või voodi ei ole päris see, siis tasub see ümber vahetada ja tagada enda jaoks parim mugavus.

Copy
Tagasi üles