Loe kuidas Pärnu noored oma autorendi ettevõtte lõid

Autorent-Pärnus.ee
Copy
Foto: Autorent-Pärnus.ee

Autorent-Pärnus.ee on Pärnust pärit noorte perefirma, mis loodi seetõttu, et nõudlus oli suur kuid pakkumine seal juures väike. Tõsi, esialgu plaaniti tegeleda vaid kaubikute välja rentimisega kuid turgu lähemalt uurides sai kiirelt selgeks, et ka sõiduautode rentimine on suures kasvutrendis. Näiteks oma autot esindusse remonti viies ei pakuta väga tihti asendusautot. Igapäevased toimetamised aga vajavad tegemist ning kui vahemaad on pikad võib ühistranspordiga liiklemine olla raskendatud.

Uued autod igale maitsele

Praegusel hetkel leiab Autorent-Pärnus.ee valikust kolm autot - kaks sõiduautot, ning ühe kaubiku. Autosid valides oli oluline, et leiduks sobiv auto igale kliendile.

Citröen c3 2017 on mõnus luukpära kerega linna auto mis meenutab väikest linnamaasturit. Talvistes oludes sõidab läbi igast lumehunnikust ning suvel on mugav kulgeda ning väiksemaid linnasõite teha. Samas kui tahad maalt vanaema juurest suurema hulga head-paremat tuua, siis pagasiruum mahutab palju ning lapsed ja elukaaslane saavad samuti mugavalt kaasa reisida. Toreda sidruniga ringi vurades saad kuulata ära kõik oma lemmik podcastid, sest autos on ka apple carplay.

Volkswagen Passat 2017 sobib aga eriti hästi pikemateks sõitudeks suurtel maanteedel ning vajadusel mahutab suure viieliikmelise pere mugavalt koos asjadega. Või kui soovid ette võtta elukaaslasega suvise reisi peipsi äärde, saad autosse panna madratsi ning mõnusalt autos ööbida ilma sääskede piinamiseta.

Citröen Jumper 2016 võtta renti siis kui ees on kolimine või soovid Ikeast uut sisustust koju tuua. Pool pikk ja pool kõrge kere on maanteel hea sõidumugavusega kuid samad mahutab kõik vajaliku voodist garderoobi kapini.

Foto: Autorent-Pärnus.ee

Teenusepakkujaid ju on, miks teha veel üks autorendi firma?

Tõesti, Pärnus on autorendi ettevõtteid, kes pakuvad nii sõiduautosid kui kaubikuid, kuid nagu eelnevalt mainisin on nõudlus kasvanud ning miks peaks Pärnu inimene sõitma autot rentima Tallinnasse või Tartusse kui seda võimalust saab ka Pärnus pakkuda. Lisaks on Pärnu suvepealinn ning suvisel ajal väisab linna palju turiste, kes paisutavad turgu ning kohalikele jääks veelgi vähem võimalusi vajadusel autot rentida.

Meile on oluline ka pakkuda sõbralikku klienditeenindust ning kvaliteetseid autosid. On levinud arusaam, et rendiautod on halvas seisukorras ning pikema sõidu korral võib tabada autot mõni tehniline rike. Meile on algusest peale olnud oluline, et autod oleksid uued, kestvad ning esindusliku välimusega. Eriti pikemate vahemaade puhul on auto turvalisus ning sõidumugavus ääretult oluline ning Autorent-Pärnus.ee pakub autosid mis kõik need kriteeriumid täidavad.

Broneeri auto aadressil: Autorent-Pärnus.ee

Copy
Tagasi üles