OÜ Paikre palub vabandust Pärnu elanikelt ja oma klientidelt

, OÜ Paikre direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe numbrites 22 ja 46 on ilmunud artiklid, milles käsitletakse asjaolu, et OÜ Paikrel puudub praegu kehtiv jäätmeluba. See info vastab tõele ja ma palun siiralt vabandust OÜ Paikre nimel kõigilt Pärnu elanikelt ja OÜ Paikre klientidelt selle situatsiooni pärast.

Loataotlus on juba jaanuaris keskkonnaametile esitatud ning loodame lähiajal loa kätte saada. Kindlasti rõhutan, et OÜ Paikre on vastanud ja vastab kõigile jäätmekäitlusettevõttele seatud keskkonnakaitsenõuetele. Kuid kui meil ei ole luba, siis ei saa ka sorteerimisjaamas Pärnus jäätmeid vastu võtta.

Informeerime Pärnu elanikke, et sorteerimisjaama väravas olevatesse konteineritesse ehk jäätmepunkti on võimalik endiselt ära anda segapakendi-, paberi- ja papijäätmeid. Ohtlikud jäätmed, olmeelektroonikaseadmed saab viia Põlendmaale Paikresse, mis võtab jäätmeid vastu tavapärases korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles