Politsei teeb neljapäeval suure turvavarustuse kontrolli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kontrollib homme turvavarustuse kasutamist.
Politsei kontrollib homme turvavarustuse kasutamist. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Politsei korraldab neljapäeval, 15. märtsil Pärnumaal ja teistes Lääne prefektuuri tööpiirkonda jäävas viies maakonnas suure turvavarustuse kontrollimise.

Lääne prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juhi Sander Peremehe sõnutsi kontrollitakse nii juhtide kui kaassõitjate turvavarustuse kasutamist ning tähelepanu all on mobiiltelefoniga autoroolis lobisejad.

Peremehe jutu järgi on turvavarustuse kasutamine luubi all küll terve nädala, kuid just homme ollakse väljas pea üheaegselt ja pisut suuremate jõududega, et Pärnu-, Saare-, Hiiu-, Lääne-, Järva- ja Raplamaal liiklejaid kontrollida.

Käesolev nädal on üleeuroopaliselt TISPOLI teemanädal, mille tähelepanu keskmes just turvavarustus. Maanteeametil on käsil kampaania „Kinnita tagaistmel turvavöö. Alati!“, mille eesmärk on selgitada turvavööde kasutamise olulisust auto tagaistmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles