Video ⟩ Aur sai otsa? Võrgusats ei saanud Tartus kuidagi jalgu alla

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ei saanud poolfinaalseeria kolmandas mängus Tartule kuidagi vastu.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ei saanud poolfinaalseeria kolmandas mängus Tartule kuidagi vastu. Foto: Jüri Looring

Pärnu võrkpalliklubi meeskond ei suutnud Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria kolmandas mängus tiitlit kaitsvale Tartu Bigbankile osutada sellist vastupanu nagu kahes eelmises mängus ja pidi Taaralinnas võtma vastu üsna mõru kaotuse.

Kahes esimeses geimis ei saanud ilma diagonaalründaja Hindrek Pulgata mänginud pärnakad rünnakul kuidagi palle maha löödud, vastased seevastu olid isukad ja nii tuli tunnistada tartlaste 25:14 ja 25:12 paremust.

Kolmanda geimi eel pidas Pärnu satsi sidemängijast kapten Richard Voogel tiimikaaslastele motivatsioonikõne ja geimi alguses olid suvepealinlased igati mängus sees ja korraks (5:4, 7:5) saadi eduseisu nautidagi. Esimesele tehnilisele vahele mindi juba tartlaste juhtimisel ja edasine oli neile juba vormistamise küsimus: geimi lõpus näitas tabloo nende võiduskoori 25:15.

Nii võis Tartu meeskond rõõmustada 3:0 mängu- ja seeriavõidu üle.

Pärnu võrkpalliklubi alustab järgmisel nädalal lahinguid pronksmedalitele Võru Barruse või Selveri/TalTechiga. Selles seerias on seis 2:0 pealinlaste kasuks ja kolmas mäng toimub neljapäeva õhtul Tallinnas.

Kolmanda koha omanik selgub kolme võiduni mängitavas seerias. Esimene, kolmas ja vajadusel viies mäng peetakse kõrgema asetusega võistkonna kodus ehk Võrus või Tallinnas, sest pärnakad lõpetasid põhiturniiri viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles