“Meediamulli” võitis Sütevaka

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel „Meediamullil” võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi 10. klassi esindus.
Eilsel „Meediamullil” võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi 10. klassi esindus. Foto: Urmas Luik

Eile Pärnu Koidula gümnaasiumis linna nelja kooli 10. klasside vahel toimunud mälumängu “Meediamull 2012” võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond. Võitnud esindusse kuulusid Inge Marie Vihur, Carolina Tagobert, Kardo Käär, Geia Randma ja Kadri-Ann Volberg.

Teisele kohale tulid ühisgümnaasiumi noored kilbarid Joanna Marie Põldsam, Liisi Buht, Elena-Laura Kelder, Aneth Lvovs ja Miina Arop, kellele järgnesid Ülejõe ja Koidula gümnaasiumi võistkond.

Et tegemist oli tänavuse „Meediamulli” siinse piirkonna viimase mänguga, selgusid ühtlasi need kolm kooli, mis lähevad 5. aprillil Paides vastamisi Järva- ja Viljandimaa parimatega.

Pärnumaad esindavad „Meediamull 2012” finaalis Pärnu gümnaasiumiklasside kilbade kokkuvõttes võitnud Sütevaka, teiseks jäänud ühisgümnaasium ja kolmandaks tulnud Ülejõe gümnaasium.

Esimene „Meediamull” toimus 2003. aastal, kui Paide gümnaasium, Kuma ja Järva Teataja kutsusid ellu maakonna gümnasistidele mõeldud meediamälumängu.

2005. aastal korraldati analoogne kilb Viljandimaal. Samal aastal oli esimene „Meediamulli” superfinaal, mille võitis Paide gümnaasium Viljandi maagümnaasiumi ees.

Pärnumaale jõudis „Meediamull” 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles