Paikuse kossuliiga põhiturniiri võitis Tori Timber

Märt Pilme
, reporter
Copy
Tori Timber kogus põhiturniiril kümnest mängust üheksa võitu. 
Tori Timber kogus põhiturniiril kümnest mängust üheksa võitu. Foto: Jüri Looring

Paikuse korvpalliliigas tõmmati topeltvooruga joon alla põhiturniirile ja selgusid need paarid, kes hakkavad heitlema medalite nimel. 

Kaheksandast hooajast võtab osa kuus tiimi, kes põhiturniiril mängisid omavahel läbi kaks korda. Teisisõnu: iga sats sai kümme mängu. 

Liigatabeli tipust leiab Tori Timberi, kelle noosiks jäi üheksa võitu ja üks kaotus. Torilaste ainus allajäämine pärines detsembrist, kui neil tuli BC Lokomotiivilt vastu võtta 19punktine kaotus. Täpselt sama vahe jäi kordusmatšiski, ent siis võttis revanši Timber.

Lokomotiiv kogus teisena kaheksa võitu ja kaks kaotust. Kui Tori vastu tuli alla vanduda põhituumikuta, komistati korra lisaajal SK Tünamo otsa. Tünamo mehed lõpetasid põhiturniiri kolmandana, kogudes viis võitu. Järgnesid BC Pärnu (3), Buldooser (3) ja SMK Paulus (2). 

Finaalide päev on kavas 1. aprillil, kui paremad selguvad ühe mängu tulemusena. Tiitli eest võitlevad Tori ja Lokomotiiv ning pronksi nimel Tünamo ja Pärnu. Buldooser ja Paulus selgitavad välja viienda–kuuenda koha omaniku. Paikuse spordihoones alustatakse mängudega kell 13, esikohamatšis visatakse pall õhku kell 16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles