VIDEO Kristin Tattar tõusis USAs taas pjedestaalile

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristin Tattar kirjutas pärast äsjast võistlust oma fännilehele, et eelmise nädala viies koht ja katastroofiline finaalring jätsid jälje ka sellele nädalavahetusele: “Tegin mõningaid väga piinlikke vigu, mida suudan tavaliselt vältida.”
Kristin Tattar kirjutas pärast äsjast võistlust oma fännilehele, et eelmise nädala viies koht ja katastroofiline finaalring jätsid jälje ka sellele nädalavahetusele: “Tegin mõningaid väga piinlikke vigu, mida suudan tavaliselt vältida.” Foto: Eero Vabamägi

Kui nädal tagasi katkes Austinis kettagolfar Kristin Tattaril viienda kohaga vinge seeria, kus pärnakas oli 22 järjestikusel USA mõõduvõtul jõudnud kolme hulka, naasis valitsev maailmameister nüüd Houstonis taas pjedestaalile.

Profituuri neljandale etapile Innova Openile ehk Texase osariigi meistrivõistlustele kogunes 42 maailma eliiti kuuluvat naist. Tattar läbis kolm võistlusringi 172 viskega, mis andis tulemuseks 17 alla par’i ja teise koha.

Mõneti üllatuslikult teenis esikoha maailma edetabeli 11. naine Sai Ananda (–20), kellele see oli karjääri esimene profituuri triumf. Selle hooaja eelnevad tippvõistlused oli ameeriklane lõpetanud vastavalt 26., 25. ja üheksanda kohaga.

Houstonis järgnesid Anandale ja Tattarile võitja kaasmaalased Ohn Scoggins (–16) ja Holyn Handley (–15). Teine eestlane Keiti Tätte (–2) oli 17.

Niisiis jäi Tattaril esimese USA treti noosiks profituuridelt esimene, teine ja viies koht. Nüüd lendab 30aastane eestlane kodumaale, et siis nädala pärast uuesti Ameerikasse võistlema naasta.

Finaalringi tipphetked:

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles