Linna meister selgus pärast 288. jaotuse mängimist

Pärnu Postimees
Copy
Kolmest kolm: Olavi Oja ja Karl Markus Pruul tulid bridžis kolmandat korda Pärnu paaride meistriks. Foto on illustreeriv.
Kolmest kolm: Olavi Oja ja Karl Markus Pruul tulid bridžis kolmandat korda Pärnu paaride meistriks. Foto on illustreeriv. Foto: Vladislav Musakko

Pärnu bridžiklubi paaride meistrivõistlustel käis esikohaheitlus viimase osavõistluseni ja kuldmedalite saatus selgus alles pärast 12. mängupäeval 24 jaotuse mängimist.

Tulemused näitasid, et Margus Dreieril ja Vello Kingil jäi linna meistriks tulekuks puudu ühe nulli asmel maksimumtulemuse jagu ja tšempionitiitli said enda valdusesse Olavi Oja ja Karl Markus Pruul, kes viimasel etapil oma senist tulemust enam parandada ei saanud.

Oja–Pruuli resultaat oli ligemale kolm kuud kestnud võistluse järel 57,56 protsenti (12 etapil läks kirja kaheksa parema maksimumtulemusele mängitud keskmine). Dreieri–Kingi saagiks jäi 57,10 protsenti.

Oja–Pruul on Pärnu paaride meistrivõistlusteks jõud ühendanud kolmel aastal ja iga kord on nad ka esikoha teeninud.

Kohad kolmandast kuuendanigi selgusid “fotofiniši” abiga. Pronksmedalid teenisid viimasel etapil 58,75 prontsendiga teise koha vääriliselt mänginud Andrias Heinlaid ja Valev Parker, kes kergitasid oma keskmise niiviisi 55,90 protsendile ja edestasid Rain Reesi ja Aivar Tammelit (55,33 protsenti), Andres Kaldot ja Ivar Maasikut (55,13) ning Endel Kivioja ja Raul Kukke (54,84).

Pärnu paaride meistrivõistlustel osales 24 paari.

Bridžiklubi võistluskalender jätkub teisipäeviti linna pattoni meistrivõistlustega. Esmaspäeviti käib kümneetapiline võistlussari individuaalse meistri selgitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles