Kas teie kodukoht vajaks uut volleplatsi?

Märt Pilme
, reporter
Copy
“Võrguplatsid korda!” konkursi käigus on aastate jooksul rajatud või uue hingamise saanud 130 väljakut.
“Võrguplatsid korda!” konkursi käigus on aastate jooksul rajatud või uue hingamise saanud 130 väljakut. Foto: Urmas Luik

Võrkpalliliit koos ettevõttega Oma Ehitaja otsib 13. korda konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, mida värskendada, või kohti, kuhu rajada uus volleplats.

Tänavu tehakse korda kümme Eesti palliplatsi. Kuus neist valib välja žürii ja neli selgub veebihääletusel. Nõnda jõutakse sel suvel projekti raames 140 väljakuni, mis on aastate jooksul korrastatud või rajatud.

Konkurss on meie maakonnale kujunenud viimastel aastatel edukaks. 2020. aastal rajati Pärnumaale kaks platsi: Lõpe ja Koonga külla. Tunamullu said korraliku väljaku võrra rikkamaks Kabli puhkebaas ja Saulepi küla. Eelmisel aastal rajati plats Häädemeeste valda Treimani külla ja Lääneranna valda Lihulasse.

“Juba aastaid on alaliit loonud võimalusi, et võrkpallimäng oleks kõikjal Eestis võimalikult paljudele harrastajatele kättesaadav. On rõõm näha, et meie panus jõuab nii vahetult ja otse inimesteni, kellele see siiralt naudingut ja võimalusi pakub. Usume, et järjepidev sportimis- ja liikumisvõimaluste arendamine loob head eeldused rahva tervise parandamiseks,” rääkis Oma Ehitaja juhatuse esimees Indrek Moorats.

Konkursile on oodatud osalema taotlejad, kes on valmis platsi igal aastal hooldama. Väljakul peab olema avalik ligipääs ja see peab asuma ohutus kohas.

Taotlejal tuleb asupaiga kohta lisada vabas vormis kooskõlastuse kinnitus omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Samuti tuleb lisada asukoha plaan ja kuus kuni kümme fotot väljaku praegusest olukorrast.

Kooskõlastuse vorm, asukoha plaan ja pildid tuleb saata 21. aprilliks meiliaadressil liis.nesler@volley.ee. Kuus võitjat ja kümme platsi, mis lähevad Postimehe portaali rahvahääletusele, selguvad 28. aprilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles