SUUR PILDIGALERII ⟩ Paikuse kossuliiga meistriks krooniti BC Lokomotiiv

Märt Pilme
, reporter
Copy

Pärnumaa ainsa ehk Paikuse korvpalliliiga kaheksanda hooaja tiitlimatšis kõvaks andmiseks ei läinudki – põhiturniiri tšempion Tori Timber lämmatati üleväljapressinguga juba avapoolajal.

Tänavu katsetati kuue tiimi mõõduvõtmisel uut süsteemi. Põhiturniiril mängisid kõik satsid omavahel kaks korda läbi ja kaks paremat pääsesid kohe ühemängulisse finaali. Kuna play-off’e polnud, omasid põhiturniiri matšid suuremat kaalu. Tori võitis kümnest mängust üheksa, Lokomotiiv kaheksa.

Kui põhiturniiril jäi finalistide omavaheline seis 1:1 ja poolesajapealine publik ootas põnevat tiitlimatšigi, nägi tasavägist heitlust üksnes avaveerandil. Poolajaks juhtis Lokomotiiv juba 20ga ja mängu saatus oli otsustatud. Viimaks säras tablool 96:72.

“Kui vaadata finaali, siis kindlasti vääris Lokomotiiv võidukarikat. Kui vaadata põhiturniiri, siis väärinuks seda Tori,” kõrvutas turniiri peakorraldaja Tarmo Tõnismann kaht kõvemat satsi. “Enne finaali arvasin, et tuleb võrdne mäng, aga Lokomotiiv pani kohe kõrge ja füüsilise üleväljapressingu peale ja surus Tori lihtsalt ära.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles