Galerii ⟩ Pärnu tänas tublisid linlasi teenetemärgiga

PP
Copy

Kuninga tänava põhikoolis Pärnu päeva puhul toimunud volikogu esimehe ja linnapea vastuvõtul tunnustati teenetemärgiga neid inimesi, kellel on silmapaistvaid teeneid Pärnu linna ees.


Linnavalitsuse arhitektile-planeerijale Reeda Aganile anti teenetemärk pikaajalise panuse eest Pärnu linna planeerimisse ja arengusse.

Politseiametnik Kalvi Almoseni tunnustati pühendunud panuse eest Eesti sisejulgeoleku arengusse ja eestvedamisse ning igakülgse abivalmiduse ja pikaajalise koostöö eest Paikuse osavalla ja Pärnu linnaga.

Rääma põhikooli õpetaja ja endine õppealajuhataja Marika Kruk pälvis teenetemärgi kauaaegse ja suure pühendumusega tehtud töö eest Pärnu linna haridusvaldkonnas ja õppejuhina Rääma põhikoolis.

Kultuuriürituste korraldajat Jaak Kändu tunnustati silmapaistva ja pikaajalise laste ja noorte kultuuri- ja huvihariduse edendamise eest Pärnus.

Paikuse kooli füüsikaõpetajale Aare Külaotsale annetati teenetemärk pühendunud ja aktiivse tegevuse eest kogukondliku elu edendamisel.

Andres Mathiesen pälvis teenetemärgi pikaajalise panuse eest Pärnu turismi- ja meelelahutussektorisse.

Pärnu kunstide kooli õppejuhti, koorijuhti ja muusikaõpetajat Evelin Meid tunnustati teenetemärgiga hindamatu panuse eest kultuuri- ja hariduselu edendamisel Pärnumaal.

Jalgpallurile ja treenerile Karl Palatule anti teenetemärk noorte liikumisharrastuse propageerimise, Pärnu jalgpalli arendamise ja Baltimaade suurima noorte jalgpalliturniiri korraldamise eest.

Võrkpallitreener Helju Sutt sai teenetemärgi hindamatu panuse eest Pärnu ja kogu Eesti võrkpallielu viimisel rahvusvahelisele tipptasemele.

Jõõpre kooli direktor Mati Sutt pälvis teenetemärgi pühendunud ja aktiivse tegevuse eest kogukondliku elu edendamisel.

Tervisespordi edendajat Sirje Soovikut tunnustati teenetemärgiga terviseliikumise ja rahvaspordi pikaajalise arendamise ja vabatahtlikuna kogukonna hüvanguks panustamise eest.

Kettagolfimängijale Kristin Tattarile anti teenetemärk silmapaistvate saavutuste eest tippspordis ja kettagolfi edendamise eest.

Õpetaja ja vabatahtlik kogukonda panustaja Tõnu Tõniste sai teenetemärgi Raeküla linnaosa hariduselu järjepidevuse kandmise ja kogukonna arengusse panustamise eest.

Aktsiaseltsi Pärnu Vesi juhataja Leho Võrk pälvis teenetemärgi ettevõtte eduka juhtimise ja muutmise eest nüüdisaegse juhtimis- ja teeninduskultuuriga efektiivselt toimivaks ettevõtteks.

Pärnu Kuninga tänava põhikooli õppealajuhatajat Liina Õmblust tunnustati teenetemärgiga kaasava hariduse süsteemse teaduspõhise elluviimise, eripedagoogika arendamise ja spetsialistide koolitamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles