VIDEO Kristin Tattar noppis järjekordse profituuri võidu ja tõusis sarja üldliidriks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Justin Anderson/pdga

Maailma kettagolfiässad kogunesid sel nädalavahetusel USAs Nashville’is Music City Openil. 

Profituuri viiendal etapil võttis mõõtu 50 naist. Vahepeal nädalaks Eestisse põiganud Kristin Tattar alustas vingelt (-4) ja haaras esimese ringi järel Holyn Handley (-2) ees esikoha. Laupäevane teine ring pärnakal paraku nii hästi ei õnnestunud, Handley tegi Tattarist kolm viset vähem ja saavutas eestlanna ees üheviskelise edumaa. 

Valitsev maailmameister tegi sotid selgeks finaalringi esimesel poolel, kui viskas järjest kolm birdie’t: edumaa teise koha ees neli viset. Viimaks läbis Tattar eliitvõistluse otsustava ringi Mill Ridge Parkis -7ga, mis tähistas naiste konkurentsis turniiri parimat ringi.

Tattari (-7) järel tulid teiseks-kolmandaks Jennifer Allen ja Macie Veldiaz (-2). Teine eestlanna Keiti Tätte (+9) jäi jagama 16.–18. kohta.


“Tunnen end väga hästi!” tunnistas Tattar võiduintervjuus inglise keeles. “Esimesed kaks ringi olid mul õnnetud. Eilsel ringil tundsin end õnnetuna, mingil põhjusel väga üksikuna. Sellest võitjana välja tulla on hämmastav!”

Eestlanna oli teisel ringil ainsana ilma kotikandjata. Samal ajal möllas tuul ja vihm ning ilm oli külm. “Kõik võttis nii kaua aega: see polnud kahe-kolmetunnine ring, vaid võttis üle nelja tunni. Pidin oma kettaid kuivatama ja skoori märkima – tundsin, et seda kõike on mulle liiga palju, ja paaril korral said emotsioonid minust võitu,” avaldas tšempion.

Auhinnaks sai Tattar muusikalinnale omase trofee: 

Mida teeb eestlanna võidetud kitarriga? “Pean õppima mängima!” naeris Tattar.

Ühtlasi tõusis Tattar 304,5 silmaga profituuri üldarvestuses kümnendalt kohal esimeseks. Pärnakas on kaasa löönud neljal etapil, millest kogunud kaks võitu, ühe teise ja ühe viienda koha. Liidrile järgnevad Catrina Allen (298) ja Missy Gannon (276,5).

Otsustava ringi tipphetked:

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles