Kuninga kool peab juubelikonverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikool.
Pärnu Kuninga tänava põhikool. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Kuninga tänava põhikoolis tuleb koolivaheaja esimesel päeval juba viies hariduskonverents, mis kannab tänavu pealkirja “Märka ja enneta”.
 

19. märtsil toimuva konverentsi juhatab sisse kooli direktor Urve Krause ja sellele järgneb advokaadibüroo Sorainen advokaadi Allar Jõksi videoettekanne märkamisest ja ennetamisest juristi pilgu läbi. Tartu ülikool haridusteaduste instituudi dotsent Kristi Kõiv kõneleb probleemide kulgemise eri teedest.

Haridus- ja teadusministeeriumi kutse- ja täiskasvanuhariduse osakonna peaekspert Ene-Mall Vernik-Tuubel teeb põhiettekannetest kokkuvõtted ja avab paneeldiskussiooni ülesanded.

Paneeldiskussioonis juhib Pärnu õppenõustamiskeskuse koolisotsiaalnõustaja Kersti Kesküla arutelu pere rollist võrgustikutöös ja koolipsühholoog Aive Hirs võtab vaatluse alla eakaaslaste mõju.

Kõrveküla põhikooli sotsiaalpedagoog Reet Kurvits pakub loovtegevuste kasutamise võimalusi märkamises ja ennetamises, Ilmatsalu põhikooli sotsiaalpedagoog Helen Toming avab koolist väljalangenute vaatenurga. Kristi Kõiv keskendub koolikiusamisele.

Pärastlõunal jätkub konverents töötubadega, mida juhivad paneeldiskussioonis osalenud lektorid oma teemal.

Kokkuvõtte konverentsipäevast teeb Vernik-Tuubel.

Kuninga tänava põhikool korraldab iga-aastat hariduskonverentsi alates 2008. aastast. Mullune teema oli “Kuidas arvestada õppija arenguga uue õppekava kontekstis”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles