0:20 Vapruse naistel tuli vastu võtta teine suur kaotus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse naiskond panid seljad kokku ja mängivad sel hooajal Eesti meistriliigas ühendvõistkonnaga. Fotol on ühendnaiskonna vedajad (vasakult) treener Sergei Vassiljev, Vapruse tegevjuht Karin Lipstuhl ja juhatuse liige Karl Palatu ja Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus.
Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse naiskond panid seljad kokku ja mängivad sel hooajal Eesti meistriliigas ühendvõistkonnaga. Fotol on ühendnaiskonna vedajad (vasakult) treener Sergei Vassiljev, Vapruse tegevjuht Karin Lipstuhl ja juhatuse liige Karl Palatu ja Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht Rain Tölpus. Foto: Marit Stepanova

Pärnu Vapruse jalgpallinaiskond, kes selleks meistriliiga hooajaks ühendas jõud Viljandi Tulevikuga, on hooaega alustanud kahe suure allajäämisega.

Kui avavoorus tunnistasid pärnulannad mulluse hõbedasatsi Saku Sportingu 12:0 paremust, siis reede õhtul sõitsid nad Taaralinna, et võrrelda oma oskusi mulluse viienda ehk Tartu Tammekaga.

Sealgi ei tekkinud võitjas kahtlust, kui tartlannad võitsid esimese poolaja 4:0 ja kogu matši 8:0. Kirkeliis Lillemetsa arvele kanti neli, Liisa Merisalule kolm ja Valeria Liigile üks tabamus. 

Niisiis vaatab kahe matši järel tabelist vastu väravate vahe 0:20. 

Kolmandas voorus läheb Vaprus Viljandis vastamisi Viimsi naiskonnaga, kel samuti punktiarve avamata. 

Naiste meistriliiga.
Naiste meistriliiga. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles