Löö kaasa ⟩ Märgi kehvas seisus teed kaardile!

Copy
Kaardirakendus võimaldab lihtsalt teatada löökaukudest, auklikest või halvasti läbitavatest lõikudest või teel olevatest takistustest.
Kaardirakendus võimaldab lihtsalt teatada löökaukudest, auklikest või halvasti läbitavatest lõikudest või teel olevatest takistustest. Foto: Marko Saarm/Shutterstock

Kas sinu kodutee on kevadel põhjatu mülgas või suvel hammastest plomme välja raputav trepp? Või sõitsid just läbi löökaugust, mis oleks peaaegu rehvi purustanud? Tee heategu ja kanna halvas seisus teed kaardile, et teised liiklejad oskaksid olla ettevaatlikud ning teede heakorraga tegelevad ametnikud teaksid, milline lõik parandamist vajab.

Aasta läbi, eriti aga praegusel teede lagunemise ajal saab Pärnu Postimees ridamisi vihjeid auklikest või muidu kehvadest teedest. Ajalehe Sakala eestvedamisel valminud kaardirakendus võimaldab ohtlikud kohad kiiresti ja lihtsalt avalikuks vaatamiseks üles märkida.

Selleks tuleb klõpsata kas arvutis või mobiilis artiklis olevale lingile. Kui GPS on sisse lülitatud, näitab kaardirakendus automaatselt kasutaja asukohta ning tuleb vaid vajutada nupule "Märgi". Saab valida, kas tegu on löökaugu, aukliku tee, läbimatu tee või teel oleva takistusega. Võimalik on lisada foto ja kirjeldus.

Automaatse positsioneerimise saab ka välja lülitada ja määrata asukoha käsitsi kaarti liigutades. Kõik ülejäänu toimib samamoodi.

Sirvimise vaates saavad lugejad teiste kasutajate sisestatud infot vaadata ja kordatehtud koha parandatuks märkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles