Liisi Koikson ja Joel Remmel andsid välja duoalbumi “Põimumised”

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Liisi Koikson ja Joel Remmel.
Liisi Koikson ja Joel Remmel. Foto: Sadu-Triste Juurikas

Lauljatar Liisi Koiksonil ja pianist Joel Remmelil ilmus duoalbum “Põimumised”, kus kõlavad muusikute lemmiklood kodumaistelt artistidelt, kelle hulgas on näiteks Genialistid, Dagö, Apelsin ja Hendrik Sal-Saller.

Koikson ja Remmel on aastaid koos musitseerinud nii suuremates kollektiivides kui ka duona, ent plaadini jõuti alles nüüd.

“Joeliga oleme neid lugusid juba mõne aasta esitanud ja need on mitme kontserdiga jõudnud sellesse valmidusastmesse, et praegu tundus õige aeg mõni neist salvestada. Tahtsime jäädvustada kergelt live-tunnetust ja mulle tundub, et see õnnestus. Ilus läbilõige meie lemmikutest eesti lugudest,” tutvustas Liisi Koikson albumit.

Joel Remmeligi jaoks on see projekt erilise tähendusega.

“Liisiga laval olemine on justkui pidupäev: alati on tore ja eriline. See muutis esmapilgul salvestamise veidi keerulisemaks, kuna enda ootused olid kõrgele kruvitud,” tunnistas muusik. Remmeli sõnutsi tekkis stuudios samamoodi vahetu ja mõnus olemine ning mis kõige tähtsam – õnnestus tabada see õige emotsioon, mida nad muidu kontserdilgi otsivad.

“Kui enamasti on pärast pikka tööprotsessi enda muusika kuulamine harv nähtus, siis “Põimumisi” kuulan ja tõepoolest naudin jätkuvalt!” avaldas Remmel.

Album on leitav voogedastusplatvormidelt, albumi esitluskontserdid toimuvad festivali Jazzkaar raames Tartus ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles