Galerii Ööpäeva kestnud võistlusmatka võitjad: Esimese asjana tahaks McDonald’sisse minna

Copy

Esimest korda Tori kandis ligemale 50 kilomeetri pikkusel noorkotkaste ja kodutütarde võistlusmatkal Sirge Siht kaasa teinud kodutütarde tiimi Üheskoos Lõpuni liikmed olid pärast mitmetunnist metsas ekslemist päris löödud. Aga kui õige suund uuesti üles leiti, kadusid muremõtted peast ja võistkonna nime vääriliselt pingutati üle ööpäeva kestnud katsumusel lõpuni.

“Kui olime kaua ekselnud, kasutasime mobiiltelefoni ja saime selle eest sada miinuspunkti,” rääkis võistkonna liige Marielle Kõrgekivi. “Muidugi võttis see tuju ära, aga pärast väikest mossitamist mõtlesime, et tühja need punktid. Tähtsam on osavõtt ja lõpetamine.”

Tüdrukud jätsid ajakaotuse tõttu mõne kontrollpunkti vahele ja püüdsid järgmistes matkamänguks vajalikke teadmisi ja oskusi edukamalt rakendada.

Võistkonnakaaslase Mirjam Rahuoja arvates õnnestus hästi vastutegevusega toimetulek. Selle ülesande täitmisel tuli varjatult liikuda ja “vaenlase” patrullidele mitte vahele jääda.

“Igaüks, keda märgati, kaotas “elu”. Igaühel oli neid viis. Meie kaotasime nelja peale vaid kaks elu. 20st kaks pole üldsegi paha,” arvas ta.

Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik Raigo Paimlagi ütles lõpurivistusel, et sellisel võistlusel ei pea eesmärk olema kõrgele kohale tulek, vaid vaimu ja keha tugevdamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles