Suur pildigalerii Üheksa-aastane Pärnu krossipoiss võitis kodusel EM-etapil esikoha

Copy

Nädalavahetusel Pärnu lennuvälja motopargis Euroopa noorte motokrossi meistrivõistluste Põhja-Euroopa tsooni esimesel etapil kuulus mõlemas masinaklassis kaksikvõit eestlastele.

Nooremate poiste EMX65-klassis ei leidunud kummaski sõidus vastast Pärnu motoklubi kasvandikule, üheksa-aastasele Theo Koltsile, kes edestas Gregor Lootust klubist Motoextreme ja lõunanaabrist konkurenti Rainers Grasist.

Avasõidus pääses stardisaginast parimini minema Sõmerpalu klubi tulevikulootus Enri Lustus, kuid juba mõne hüppe järel haaras juhirolli kodurajal kihutanud Kolts.

Liidri selja taga hargnes väga põnev võidukihutamine, kus Lustus hoidis pikalt teist kohta, kannul lätlased Martins Cirulis ja Rainers Grasis. Avaringi kuuendana lõpetanud Lootus hakkas tempot tõstma ja sai jagu nii lõunanaabritest kui Lustusest. Viimasel ringil jõudis ta Koltsi kannule, kuid meie poisil õnnestus vastase rünnakud pareerida ja esimesena finišisse tuisata.

Teises sõidus läks Kolts juba esimeses kurvis liidriks, kannul Cirulis, Lootus ja Grasis. Teisel ringil pääses Lootus teiseks ja kolmandaks tõusis Grasis ning sellises järjestuses sõit ja etapp lõpetati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles