Veerand lõppes loodusainete nädalaga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikool.
Kuninga tänava põhikool. Foto: Urmas Luik

Pärnu Kuninga tänava põhikoolis lõppes koos õppeveerandiga loodusainete nädal, täna tehti sellest kokkuvõtteid ja tunnustati tublimaid.

Kooli õppealajuhataja Liina Õmbluse jutu järgi Tänavu esimest korda korraldatud loodusainete nädalal aitasid aineõpetajaid 9. klasside õpilased, kes said iga päev ühe tunni ajal võimaluse tutvustada ainet noorematele koolikaaslastele.

Esmaspäev oli matemaatikapäev ja selgitati välja nupukamad matemaatikud 5.-9. klassini. Ühe tunni ajal olid kõigis klassides matemaatikaõpetajateks 9. klassi õpilased.

Teisipäev oli loodusainete päev ning Merike Palginõmm keskkonnainvesteeringute keskusest ja vanemõpetaja Anne Urge pidasid 5.-8. klassi noortele loodusteemalisi loenguid. Ühe  tunni ajal olid jällegi loodusõpetuse õpetajateks 9. klassi noored.

Kolmapäeval toimus emakeelepäeva raames kauni käekirja konkurss,  kirjutati etteütlust ning lapsed mõtlesid välja muistendeid ja luuletasid. Selgitati välja kooli parimad emakeeletundjad 5.-8. klassini. 5.-6. klasside arvestuses oli parim Maria Kallastu, 7.-8. klasside seas Maria Ritter ja Merilin Kõrnas.  Päeva lõpus korraldati kõigile õpilastele maastikumäng.

Neljapäev oli interneti päev, loenguid interneti turvalisusest pidasid Eva Palk ja noorsoopolitseinik Keiju Püvi. Interneti ohtudest ja turvalisest kasutusest rääkisid 9. klassi nooredki. Kogu koolipere nägi õppefilme, koostati mõistekaarte, toimusid aruteluringid. „Lapsed olid päevaga väga rahul,“ nägi Õmblus.

Täna võeti loodusainete nädal kokku ja tunnustati  tublimaid. „Erilist tänu väärib 9.s klassi õpilane Liisa-Lota Tomp, kes oli kogu nädala üks peakorraldaja õpetaja Kairi Osula ja huvijuht Siiri Paasma kõrval,“ ütles Õmblus.  
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles