Taskuhääling Meeste tervis jätab kohati soovida

Copy
Vastes taskuhäälingusaates rääkisid tervise edendamisest Pärnu linnavalitsuse rahvatervise spetsialist Marija Andrekson (paremal) ja Pärnumaa arenduskeskuse rahvatervise koordinaator Merle Einola.
Vastes taskuhäälingusaates rääkisid tervise edendamisest Pärnu linnavalitsuse rahvatervise spetsialist Marija Andrekson (paremal) ja Pärnumaa arenduskeskuse rahvatervise koordinaator Merle Einola. Foto: Mailiis Ollino

Kohalike meeste kehva tervise pärast tundis vastses Pärnu taskuhäälingu saates “Sõnu ei söö” muret vaid mõni kuu tagasi tööd alustanud Pärnu linnavalitsuse rahvatervise spetsialist Marija Andrekson. Samasugune on olukord tegelikult terves Eestis. Põhjuseks arvas ta olevat nii meeste suurema riskikäitumise kui ka kartuse arsti poole pöörduda.

Tervise edendamise vaatest pidas ta kõige olulisemaks meie kõigi mõtteviisi muutmist: kuidas toituda ja tegutseda teadlikult nii, nagu meie tervisele kasulikum oleks.

Laiema mõõtme tervise edendamise suundadest maakonnas andis Pärnumaa arenduskeskuse rahvatervise koordinaator Merle Einola.

Saatekülalisi usutles arvamustoimetaja Raido Keskküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles