PJK on kümne mängu järel kuival, naiskond kaotas 0:16

Märt Pilme
, reporter
Copy
PJK on kõigis mängudes tunnistanud vastase paremust.
PJK on kõigis mängudes tunnistanud vastase paremust. Foto: Mailiis Ollino

Täna käisid siinsetest satsidest vutimurul Pärnu jalgpalliklubi (PJK) meeskond ning Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühisnaiskond.

PJK pidi tugevuselt kolmandal tasemel ehk esiliiga B-tasandil tunnistama võõral väljakul Tartu Welco 5:0 paremust. Gert Oleski juhendatav suvepealinna sats mängis 69. minutist vähemuses, sest võistkonna kapten Mirko Mardiste teenis teise kollase kaardi. 

Pärnakad on kaotanud kõik kümme mängu, väravatevahega 6:42. Üheksandal kohal paiknev Tartu Tammeka duubelrivistus jääb juba kümne punkti kaugusele. PJK tuleb uuesti platsile 14. mail, kui koduväljakul heideldakse Tartu Kaleviga.

Esiliiga B-tasand.
Esiliiga B-tasand. Foto: Kuvatõmmis

Pärnu ja Viljandi ühendnaiskond läks meistriliiga viiendas voorus vastamisi valitseva tšempioni FC Floraga ja kaotas 0:16. Florakad lõid mõlemal poolajal kaheksa tabamust, parimana sai Karola Purgats kirja neli väravat. 

Ühendnaiskonnal on viie mänguga üks viigipunkt, mis annab kaheksa tiimi seas seitsmenda koha. Kui ise on löödud kaks väravat, siis enda võrgust on nopitud 41 palli. Naiste kõrgliigas on ainsana kuival Põlva Lootos, kellega pärnakad lähevad järgmises voorus vastamisi. 

Naiste meistriliiga.
Naiste meistriliiga. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles