Pärnu kettagolfarid olid Euroopa profituuri avaetapil kõrges mängus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kettagolfar-jalgpallur Mathias Villota pidi taas meistriliiga lahingu vahele jätma, ent sellest hullu polnud: Pärnu Vapruse vutimeeskond alistas 2:0 Narva Transi.
Kettagolfar-jalgpallur Mathias Villota pidi taas meistriliiga lahingu vahele jätma, ent sellest hullu polnud: Pärnu Vapruse vutimeeskond alistas 2:0 Narva Transi. Foto: R.dubovicius/Innova Baltic Tour

Taanis Kopenhaagenis tehti algust kettagolfi Euroopa profituuriga, kui avaetapile kogunes 126 sportlast.

Eestlased näitasid Vana Maailma tippkonkurentsis suurepärast mängu ja kolme ringi järel trooniti esikohal nii meeste (Mauri Villmann, -21) kui naiste (Kaidi Allsalu, +12) divisjonis. Maarjamaa naistele kindlustas 24 kettagolfari hulgas kaksikvõidu Anneli Tõugjas-Männiste (+19), kes on Pärnu klubi Hole-in-One liige. 

102 mehe konkurentsis olid kõrges mängus sees ka suvepealinlased, kes jäid pjedestaalilit napilt välja. Kui pronks võeti tulemusega -20, siis 31aastane Silver Lätt (-17) oli kuues ja 17aastane Mathias Villota (-16) seitsmes. Pärnakad teenisid esikümnekohtade eest vastavalt 962 ja 847 dollarit.

Silver Lätt.
Silver Lätt. Foto: Joosep Martinson/eesti Discgolfi Liit

Profituur koosneb seitsmest etapist ja järgmine mängitakse kuu lõpus Belgias. Kolmandaks etapiks tullakse juuni alguses Eestisse Kõrvemaale. Seejärel mängitakse kolmel korral Soomes ja sari lõpeb juulis Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles