VIDEO ⟩ Maailma kiireim naine mudib YouTube’is suunda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Jasmiin Üpraus avab kaasaelajatele oma tippsportlase elu.
Jasmiin Üpraus avab kaasaelajatele oma tippsportlase elu. Foto: Erakogu

Valitsev jetispordi maailmameister Jasmiin Üpraus pani sel hooajal masina esimest korda võistlustel joonele ja teenis Prantsusmaal kohe esikoha. Tippspordi kõrvalt jõuab mitmekülgne pärnakas rõhku panna mujalegi: näiteks ülikooliõpingutele ja YouTube’i sisu loomisele.

Tänavuse teekonna nautimist kavatseb Üpraus kõigiga jagada: nimelt dokumenteerib ta oma tegemised videotena YouTube’i. Tõele au andes hakkas ta suunamudimisega tegelema juba eelmisel aastal, ent võtab nüüd asja tõsisemalt käsile, avades ukse tippsportlase ellu.

"Õpin ju kooliski turundust," vastas Üpraus, mis teda innustas säärast projekti ette võtma. "Tahan avada rohkem oma ala telgitaguseid, näidata, milline see elu tipptasemel välja näeb. Teen analüüse ja saan niimoodi kaasaelajatega videote kaudu suhelda."

Eesti sportlastest on kõige aktiivsem suunamudija vast suusataja Martin Himma, kel on YouTube’is ligemale 3500 jälgijat. Jetimaailmas on säärane nišš täitmata. Üprausi sõnutsi on see kasvav suundumus, et sportlased oma elu sotsiaalmeedias avavad – kõige tähtsam on olla aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles