Galerii Kuhu Pärnus sööma minna? Uksed avab menüüta restoran

Copy

Pärnus Hommiku tänaval aastaid tegutsenud pubi ruumides saab peagi keha kinnitada uudse lähenemisega restoranis Frida in the Citi. Koha omanik ja peakokk, Iisraelist pärit Oded Teper on kokana töötanud tosin aastat Austraaliaski. Esimeses päris oma restoranis plaanib ta pakkuda kulinaarset elamust ja vau-hetki. 

Eestisse tõi Teperi armastus. Nimelt kohtus ta Austraalias pärnaka Keiti Koolmeisteriga, kellega koroonapandeemia alguses Tõstamaa kanti talu soetati. Seni toimetas Teper kodurestoranis, vanaema Frida järgi nime saanud kodurestoranis Frida in the Nature Iisraeli-hõngulisi maitseelamusi pakkudes. 

Hiljuti pakkus Koolmeistri tuttav perele Hommiku tänava pubi üle võtta ja Teper haaras härjal sarvist. Sõprade abil on ruumides tehtud värskenduskuur ja maalt on kunagise pubi kööki rännanud kokkamisvahendid. 

Oder Teper on pärit neljalapselisest perest, mis Iisrealis tavaline. Ta mäletab oma lapsepõlvekodust kolme külmkappi, mis alati söödavast kraamist pilgeni. Kui juhtus külalisi tulema, olid lauad ikka lookas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles