Taskuhääling Pärnus avatakse peagi uudne rannaala Düün. Mis see on?

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Vastses taskuhäälingu saates rääkis uudse rannaala Düün arengutest Kari-Andri Kask.
Vastses taskuhäälingu saates rääkis uudse rannaala Düün arengutest Kari-Andri Kask. Foto: Urmas Luik

Soojad kevadilmad on jõudnud kohale ja kaugel see suvigi enam. Rannaski võib näha usinaid ehitustöid ja juuni keskpaigaks valmib seniste just rannaspordiks mõeldud väljakute asemele täiesti uudne rannaala nimega Düün, kus spordi kõrval mitmesugust meelelahutustki pakutakse.

Düüni tuumikmeeskonda kuuluv ja eelkõige spordivalkonna eest vastutav Kari-Andri Kask selgitas vastses taskuhäälingu “Sõnu ei söö” saates, et selle kõrval, et alal saab harrastada rannajalgpalli, -vollet ja -tennist, on seal avatud neli söögikohta. Õhtuti toimuvad alal kinoõhtud ja muusikasündmused, üheskoos saab suurelt erkaanilt kaasa elada olulisematele spordivõistlustele. Esinemisvõimalusi antakse kohalikele bändidelegi.

Võib tunduda uskumatu, kuid Düüni meeskond plaanib kõik oma üritused korraldada tasuta, vaid osal spordiväljakutest, kus on broneerimissüsteem, tuleb veidi raha välja käia.

Düüni spordiala ehk Pärnu Beach Arena loodab tulevikus võõrustada mitut kõrgetasemelist rahvusvahelist rannaspordivõistlust. Töö selle nimel käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles