SUUR PILDIGALERII ⟩ Kuu parim jalgpallur riisus koore suurel Jõulumäe kettagolfiturniirilgi

Märt Pilme
, reporter
Copy

Nädalavahetusel hõivasid Jõulumäe tervisespordikeskuse kettagolfarid. Alaliidu karikasarja teine etapp kujunes ülimenukaks: kõik kohad müüdi välja ja nõnda lennutas armastatud spordibaasis kahel päeval kettaid 336 spordisõpra.

Jõulumäe kollasel rajal tegi kaks ringi nimekas seltskond. Kette kõlistasid äsja Euroopa profituuril triumfeerinud Kaidi Allsalu ja Mauri Villmann, USAs tuuritav Keiti Tätte ning Pärnumaa tipud Mathias Villota ja Silver Lätt. Tippseltkonnast olid üksnes puudu Eesti esinumbrid Kristin Tattar ja Albert Tamm, kelle põhirõhk läheb USAs toimuvale profituurile. Tõsi, Ameerikast lühipuhkusele tulnud Tattar oli Pärnumaal kohal, aga elas teistele kaasa.

Võistluste direktor Jako Känd kinnitas, et Jõulumäele kogunes Eesti koorekiht. Eriti valmistas korraldajale rõõmu, et võistlustules oli erakordselt palju naisi (48). “Tase on läinud nii ühtlaseks, et jube. Ehkki Villota tõmbas kõigile kindlalt teki peale, käis tihe andmine nii meeste, naiste kui üle 40aastaste konkurentsis,” rääkis Känd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles