VIDEO ⟩ Põmaki: suurepärases hoos Vaprus pani ka Paide pikali

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu fännid võivad uhkust tunda, sest nende sats mängib tänavu nagu kulda.
Pärnu fännid võivad uhkust tunda, sest nende sats mängib tänavu nagu kulda. Foto: Mailiis Ollino

Kui hooaja avamatšis triikisid Pärnu Vaprus ja Paide linnameeskond suvepealinnas 2:2 viiki, siis nüüd võtsid Igor Prinsi taltsutatavad Vaprad Karud võõrsilt kolm punkti.

Avapoolajal jäeti Paide linnastaadionile kogunenud 241 fänni tabamuseta.

Väravaluugid avanesid 55. minutil, kui Enrico Veensalu pani äärelt terava söödu kasti, lootes leida ainsat karistusalas olevat tiimikaaslast. Ehkki paidekaid oli seal neli, suskas Joseph Saliste pallile nii õnnetult varba vahele, et mänguvahend suundus oma värava nurka.

 

Vaprus lõpetas matši kümnekesi, sest üleminutitel teenis Sander Kapper kaks kollast kaarti. Sellest oli suva, sest lõpuvile järel säras tablool 1:0 ehk pärnakate hooaja kuues võit meistriliigas.

"Kutid tegid hämmastavalt head kaistetööd: pingutasid ja tahtsid siit midagi ära tuua. Eks meid iseloomustabki tugev tahtejõud," resümeeris mängu järel Prins.

Vaprus on 13 vooruga kogunud 21 silma, mis annab neljanda koha. Paide vireleb kümne meeskonna konkurentsis 14 punktiga tabeli seitsmendal real. Kolmapäeval mängivad pärnakad koduväljakul Tallinna FCI Levadiaga.

Meistriliiga tabel.
Meistriliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles